Avslutningar och sammankomster

Tillgängligheten till våra lokaler på Sandåsgatan, Vegagatan och Norrtullsgatan är begränsade och styrs av brandmyndigheten. Om klassen och dess vårdnadshavare önskar tillgång till klassens lokal behöver det organiseras och samverkas med övriga klasser så att antalet personer i skolans lokaler inte överstiger brandmyndighetens rekommendationer.

Vid avslutningar i Adolf Fredriks kyrka gäller samma sak. Antalet personer som får vistas i kyrkan är begränsad och styrs av brandmyndigheten. Observatorielundens skola vädjar till familjemedlemmar att låta elever och personal placera sig först i bänkarna och därefter inta de platser som blir kvar i kyrkan. Kyrkans personal är huvudansvarig för lokalerna och hur elever, personal och familjemedlemmar brukar dessa. Vi vill uppmärksamma er på att platstillgången är begränsad. Plats erhålls om det finns.

Hälsningar Skolledning och personal

Kategorier: