Skolwebben

Observatorielundens skola använder Stockholm Skolwebb för dokumentation av frånvarohantering, skriftliga omdömen, IUP, LUS m.m. Du som vårdnadshavare kan logga in på Skolwebben och ta del av dessa uppgifter inför t.ex. utvecklingssamtal. Åk 3-6 har sitt "klassrum" på Skolwebben där information om schema, läxor, prov, viktiga dagar m.m. publiceras.

Hur kommer jag igång som elev?
Som elev behöver du inget mobilt Bank Id för att logga in på Skolwebben. Använd följande adress för att logga in: skolwebb.stockholm.se. Fyll i ditt användarnamn samt lösenord (det får du av din lärare). Om du har glömt ditt lösenord eller vill byta det kan du kontakta Andreas eller Linda för att få hjälp.

Hur kommer jag igång som vårdnadshavare?
För att kunna logga in på Skolwebben måste du ha e-legitimation eller bank-id som du kan få från din bank, Posten eller Telia. Logga in på Skolwebben här som medborgare.

Hjälp! Det funkar inte!
Om du har problem med att logga in, kontakta Kontaktcenter Stockholm. Du kan även nå dem på telefon: 08-508 00 508. Kom ihåg att ge så detaljerad information som möjligt om ditt problem, så ditt ärende kan lösas på snabbast möjliga vis.